♻️ BIOCOMPOST

ByVictor Faur

♻️ BIOCOMPOST

♻️ BIOCOMPOST

În vederea realizării unui management performant al gunoiului de grajd și în vederea creșterii cantității de deșeuri deviate de la depozitare, pe PLATFORMA DE GUNOI DE GRAJD PREJMER, operatorul HIDRO-SAL COM SRL a amplasat utilaje și echipamente tehnologice concepute pentru producere de BIOCOMPOST.

Special proiectată pentru tratarea deșeurilor biodegradabile, membrana microporoasă GORE tech creează un micro-climat constant în cadrul grămezii de deșeuri organice pentru a îmbunătăți și accelera procesul de descompunere. Membrana este impermeabila la apă, protejând astfel materialul de compostat, însă este permeabilă la vaporii de apă . În combinație cu sistemul de aerare GORE Cover creează condiții ideale de compostare pentru descompunerea aerobică a deșeurilor organice, în același timp reținând eficient până la 96 % din mirosuri și alte emisii gazoase precum COV (componente organice volatile) și până la 99% din microbi și praf.

Beneficiarii tehnologiei de compostare GORE Cover sunt administrațiile locale și operatorii din domeniulu deșeurilor, instalația tratează o gama variată de deșeuri: deșeuri organice colectate separat (deșeuri de curte, deșeuri alimentare, deșeuri organice colectate separat la sursă, deșeuri verzi).

#fiiselectivcolecteazăseparatdeșeurile
#împreunăreciclăm


Raport TEHNIC COMPOSTARE PREJMER_HIDROSAL_2020_FINAL


 

About the author

Victor Faur administrator